Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
Comment: Migrated to Confluence 5.3

Schedule

Time

Duration

Activity

Format

Who

8:30am

15 mins

Welcome and Intro

Talk

Colin/Daphne/Tim

8:45am

15 mins

Overview of UI Design Patterns WG activities including a review of the current library

Talk

Marc

9:00am

60 mins

Levels of UX Design Knowledge

Talk

Mark Notess

10:00am

40 mins

Making Accessibility Part of the Design Process (see Attachments)

Talk

Mike

10:40am

15 mins

Break

 

 

10:55am

45 mins

Design that Works (process & specs)

Panel

Tim (facilitator)/Julie/Daphne?/Colin/Harriet/Stephen

11:40am

50 mins

RSF and design: how can RSF relate to/affect design in Sakai

Talk

Aaron/Harriet

12:30pm

10 mins

RSF and design Q&A

Q&A

Aaron/Harriet

12:40pm

75 mins

Lunch

 

 

1:55pm

30 mins

Introduction to the FLUID Project Design & Usability Goals

Talk

Colin/Daphne

2:25pm

40 mins

U-Camp Design Exercise

Small groups breakout

Daphne (overview) Marc B., Colin, Tim A., Mike E., Mark N., Sean K. (Design facilitators)

3:05pm

45 mins

U-Camp Design Exersise ... Pt 2

Small groups breakout

Daphne (overview) Various (Design facilitators)

3:45pm

15 mins

Break

 

4:00pm

60 mins

U-Camp/Programmers Cafe Combo Session

 

Colin/Daphne/Aaron

See attachments for other U-Camp presentations, including:

Attachments